Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sorsapuistoon tulee uusi musiikkitapahtuma elokuussa 2022 – Pääesiintyjänä Toto

Erittäin pitkän uran tehnyt yhdysvaltalaisyhtye Toto esiintyy Sorsapuistossa järjestettävässä uudessa musiikkitapahtumassa Sorsapuisto Live ensi vuoden elokuussa. Toto on tapahtuman pääesiintyjä 5. elokuuta 2022 osana Dogz of Oz -kiertuettaan. Muista esiintyjistä on varmistunut ainakin kotimainen Brother Firetribe, joka on saanut nimensä tamperelaisen ex-tennisässän Veli Paloheimon mukaan.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa maanantaina 27. syyskuuta.

– On Totolle kunniaksi, että saamme soittaa yhtyeen musiikkia näin hienojen muusikoiden kanssa. Odotan jo tulevaa kiertuetta, jonka ohjelmistoon valitsemme kattavan valikoiman Toton tuotannosta, suurimmat hitit tietysti mukaan lukien. Lisäksi soitamme kappaleita sekä Joen että minun sooloalbumeilta. Tavoitteenamme on tuoda menneisyyden Toto nykyaikaan, kertoo yhtyeen kitaristi ja keulahahmo Steve Lukather tiedotteessa.

Tampereen lisäksi Toto esiintyy elokuussa 2022 myös Vaasassa, Helsingissä ja Turussa. Edellisen kerran Toto esiintyi Suomessa kesän 2019 Pori Jazzeilla.