Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon MM-kisojen Tampereen otteluiden lipulla pääsee myös bussiin ja ratikkaan – "Uskon, että tämä lisää ottelutapahtumien suosiota entisestään"

Vuoden 2022 miesten jääkiekon MM-kisat pelataan 13.−29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä.

Tampereella MM-ottelulippuun sisältyvät matkat Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Ottelulipulla voi matkustaa kisapäivän aikana Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Lippu käy busseissa, ratikoissa ja lähialueen junissa.

Matkaoikeus sisältyy ottelulippuihin ja on voimassa lipussa näkyvänä tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä alkaen aamukuudesta seuraavaan yöhön kello neljään. Ottelulipun viivakoodi tulee näyttää lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa. Junaliikenteessä lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella.

MM-kisojen päivälippuun yhdistetyllä joukkoliikennelipulla halutaan varmistaa, että kisapaikalle tultaisiin joukkoliikennevälineitä käyttäen. Areena sijaitsee ratikka- ja bussireittien varrella sekä 600 metrin päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on 16 kilometriä.

– Yksi 2022 Jääkiekon MM-kisojen arvoista on vastuullisuus ja tämä on Tampereen kaupungilta hieno konkreettinen vastuullisuusteko. Kisavieraat voivat ottaa maksuttoman joukkoliikenteen huomioon jo nyt matkasuunnitelmia tehdessään. Tampereella pelattavat ottelut ovat olleet hyvin kysyttyjä. Uskon, että tämä lisää ottelutapahtumien suosiota entisestään, joten nyt kannattaa osallistua lippuarvontaan, kun vielä muutaman päivän ehtii, sanoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen tiedotteessa.

Tampereella pelattavien otteluiden liput ovat ensimmäistä kertaa myynnissä lippuarvonnan kautta. Arvonnassa ovat mukana kaikki Tampereella pelattavat ottelut. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa päivälippujen osto-oikeuksia. Lippuarvontaan voi rekisteröityä 26.9. asti. Tampereella alkusarjaottelunsa pelaavat Suomen lisäksi USA, Tshekki, Ruotsi, Latvia, Norja, Valko-Venäjä ja Iso-Britannia. Lisäksi Tampereella pelataan kaksi neljännesfinaalia sekä semifinaalit, pronssi- ja finaaliottelut.