Miten Keskustorin kesäkeitaalla ja Aleksis Kiven kadun hidaskadulla meni? – Nyt saa kehua tai haukkua

Mikko Siitonen ja Aleksis Kiven kadun hidaskatukokeilun pätkä. Petteri Mäkinen
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen kaupunki haluaa nyt palautetta Keskustorin kesäkeitaan ja Aleksis Kiven kadun hidaskatukokeilun onnistumisesta.

Pilottiprojekteista kerätään nyt asiakaspalautetta, jonka avulla kokeilujen tuloksia arvioidaan tarkemmin ja suunnitellaan tulevia toimenpiteitä.

– Kesäkeitaalla volyymia on riittänyt, sillä ruokaa myytiin heinäkuussa yli odotusten ja laseja on kiertänyt koko aukiolon aikana noin 80 000 kappaletta. Puitteetkin todella lunastivat idean rennosta ja vehreästä yhteisterassista, sanoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen Tampereen kaupungin tiedotteessa.

– Kokeilut ovat jo nyt tuottaneet meille arvokasta tietoa, uusia ideoita ja ovat kiinnostavia jatkokehityskohteita. Ensi vuoden suunnitelmia emme vielä paljasta, mutta aurinkoista säätä olemme jo laittaneet tilaukseen, iloitsevat Saarteinen ja hankekehityspäällikkö Mikko Siitonen tiedotteessa.

Tampereen kaupungin toteuttamien uusien kokeilujen tavoitteena oli piristää läntisen keskusta-alueen kaupunkikulttuuria ja laajentaa yritysten toimintaedellytyksiä korona-aikana.

Kokeilut aloitettiin kesä-heinäkuun aikana ja päätettiin 19. syyskuuta. Kokeiluihin tehdyt rakenteet poistuvat katukuvasta syyskuun 2021 loppuun mennessä.

Pilottiprojektit toteuttivat yhteistyössä Tampereen kaupungin tapahtumapalvelut ja Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma.

Aleksis Kiven kadun kysely

Kesäkeitaan kysely

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut