Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdoin!: Teollisuuden supermessut alkavat tiistaina Pirkkahallilla – Normaalivuonna täyttää hotellit ja ravintolat Tampereella, miten käy nyt?

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta-messut järjestetään huomisesta tiistaista torstaihin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuus kokoaa yli 900 näytteilleasettajaa.

– Alihankinta on koonnut teollisuuden yritykset ja asiantuntijat yhteen hyvinä ja haasteellisempina aikoina jo 33 vuoden ajan. Pioneerin rooli rohkeana suunnannäyttäjänä toimii toivottavasti myös nyt, kun yhteiskuntaa tulee avata turvallisesti myös tapahtumien osalta. Toivottavasti myös tapahtumavieraat saavat luvan lähteä messuille tekemään bisnestä, eivätkä yritysten etätyö- ja matkustusohjeistukset muodostuisi esteeksi, sanoo tapahtuman projektipäällikkö, markkinointi- ja viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista tiedotteessa.

Alihankinta-messujen ja AlihankintaHEATin 2021 teema on Datasta bisnestä, jolla halutaan nostaa esiin tiedon merkitystä tulevaisuuden teollisuudessa.

Tapahtumakokonaisuuden pääkumppani on tänä vuonna Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere.

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti.

Messuille saapumista suositellaan vain täyden rokotussuojan saaneena, koronan viimeisen kuuden kuukauden aikana sairastaneena tai koronatestillä negatiivisesti testattuna. Erillistä todistusta ei kuitenkaan sisäänpääsyn yhteydessä kävijöiltä vaadita. Tärkein ohje on saapua tapahtumaan terveenä.

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.

Normaalivuosina tapahtuma on koonnut Tampereelle yli tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta ja noin 18 000 messuvierasta.