Nokia aloitti tänään kolmansien koronarokotteiden antamisen voimakkaasti immuunipuutteisille

Nokian kaupunki on aloittanut kolmansien koronarokotteiden antamisen voimakkaasti immuunipuutteisille.

Rokotteen voi saada heti ilman ajanvarausta walk in -linjalta tai varaamalla ajan etukäteen sähköisesti.

Kolmas rokotus annetaan rokotteiden saatavuuden mukaan Modernan tai Pfizer-BioNTechin rokotteella. THL:n ohjeistuksen mukaan kolmantena annoksena voidaan antaa eri valmistetta kuin mitä toisena annoksena on annettu, jos kunnassa ei ole tarjota samaa valmistetta.

Voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmä ei ole sama kuin keväällä määritellyt riskiryhmät 1 ja 2. Sen sijaan tähän rokotusryhmään katsotaan kuuluviksi 12 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on jokin seuraavista sairauksista tai tiloista: elinsiirto, kantasolusiirto, vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos, immunosuppressiivinen syöpähoito, autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä, dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta, pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV tai lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut