Tampereelle avautuu uusi baari ja olutkauppa – "Kujasta on muovattu viihtyisä paikka rennolle illanvietolle"

Tampereelle on avautunut tänään perjantaina uusi baari ja olutkauppa. Beer shop & bar Kuja avaa ovensa BrewDogin vanhaan liiketilaan Ratinankujalla.

Kujassa on sata neliötä ja 65 asiakaspaikkaa. Ympärivuotisella terassilla paikkoja on 26.

Kuja tarjoilee olutta ja muita juomia 18 hanasta sekä useammasta kylmäkaapista. Kuja myy myös markettivahvuisia ja sitä miedompia oluita ulos.

Kujan pääomistajat ovat Mirka Riikonen ja Roosa Opas.

– Mirka on tuttu näky baaritiskien takaa, sillä hän on kaatanut kaikenlaista juomaa tamperelaisille jo 20 vuoden ajan. Oma taival alalla on hiukan lyhyempi, toki kasvot saattavat olla monelle tutut esimerkiksi Flindan tai Sohon tiskin takaa, Opas kertoo tiedotteessa.

Taustalla vaikuttaa muun muassa Tampereella perustetun Salama Brewingin omistajista. Kyseessä ei kuitenkaan ole Salaman tap room.

– Kujasta on muovattu viihtyisä paikka rennolle illanvietolle, johon yhdistyy laadukkaiden oluiden maistelu sekä hyvä (dj-)musiikki. Tarkoitus ei ole kuitenkaan puristaa mailaa liian tiukasti, tarjolla on nimittäin modernien oluttyylien lisäksi klassikoitakin. Oluiden ollessa juomapuolella valta-asemassa, jää tarjontaan tilaa kuitenkin myös muulle, esimerkiksi käsityösiidereille sekä laadukkaalle kahville, Riikonen sanoo tiedotteessa.

Juoman lisäksi Kuja kokkailee vegaanisia toasteja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut