Ideaparkin yläkerta uudistumassa, lisää tarjontaa tulossa – "Asiakaskunta on ollut laajempi kuin ajattelimme"

Huvit: Heinäkuussa avautuneen karting-radan asiakaskunnan ikäjakauma on ollut odotettua laajempi.

Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa sijaitsevan uuden Viihdekeskus Ideaparkin sisäkartingradan kaksi ensimmäistä toimintakuukautta ovat olleet menestyksekkäät vaikka heinäkuun helteiden olisi luullut verottavan sisätilahuvittelijoiden määrää.

– Asiakaskunta on ollut laajempi kuin alun perin ajattelimme. Ikäjakauma on ollut suuri. Kuljettajan minimipituuteen 145 senttiä juuri yltävät ovat olleet nuorimmat ja vanhin on 78-vuotias, Viihdekeskus Ideaparkia operoivan Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen kertoo.

Kun syksy alkaa toden teolla, käynnistyy myös karting-toiminnan todellinen sesonki. Lahtinen uskoo, että parhaimmillaan lauantaipäivänä radalla ehtii ajaa 300-400 ihmistä ja viikkotasolla kävijämäärä menee yli tuhannen.

AKK Driver Academyn valmentaja Juuso-Matti Pajurannan suunnittelemalla radalla on mittaa 400 metriä.

Noin 5500 neliön kokonaisuuden visuaalisesta puolesta on vastannut Ylen Vintage-valtakunnasta tuttu Tomppa Kekäläinen.

Kesällä avautui myös Viihdekeskuksen ensimmäisen vaiheen toinen elementti Skidipark, joka on perheen pienimmille suunnattu 2500-neliöinen toiminnallinen leikkialue.

Viihdekeskukseen rakennetaan seuraavan hieman yli vuoden aikana monenlaista uutta nykyisten toimintojen lisäksi.

Keskuksessa on pelialue, jossa on kolikkopelejä koko perheelle. Niiden lisäksi tulee lähiaikoina peliautomaatteka, joiden pelit edustavat retroa, kuten Pac-Man.

Viihdekeskuksen saunatilat avautuvat tällä viikolla. Ne sisältävät muun muassa kaksi poreammetta, kylmäaltaan, 250-neliöisen saunan, ulkoterassin ja oleskelutilan, joka taipuu niin illanviettoon kuin kokouskäyttöönkin.

Kahdeksan radan elämyskeilarata avautuu Viihdekeskuksessa alkuvuodesta 2022. Hannu Lahtinen sanoo keilaradan elämyksellisyyden syntyvän muun muassa liikkuvilla valoilla ja kuvilla, äänillä sekä hohtavilla elementeillä.

Lahtinen kertoo myös kahdesta uudesta Viihdekeskuksen toimintatilasta, joiden sisältöä hän ei vielä paljasta. Toinen tulee käyttöön ensi vuoden kesällä ja toinen loppuvuodesta 2022.

– Ne ovat joka tapauksessa asioita, joita Suomessa ei tällä hetkellä vielä ole lainkaan, Lahtinen muotoilee.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut