Kalevaan kohoaa 70 asunnon kerrostalo – asukkaille etätyötila, yhteinen saunaosasto, kesäkeittiö...

Havainnekuva tulevasta Rosmariinista. Bonava

Riina Haapala

Bonava on aloittanut Tampereella 70 kodin asuinkerrostalon rakentamisen. Pellervonkadulle Kalevaan nousevan uudiskohteen erityisyyksiä ovat muun muassa taloyhtiön yhteinen etätyötila sekä Duo-kodit, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi. Uudet kodit ovat muuttovalmiita talvella 2022–23.

– Rosmariinin asukkaiden yhteiseen käyttöön on suunniteltu hienot yhteistilat, kuten ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen, kesäkeittiö sekä monikäyttöinen etätyötila. Tämän uudiskohteen sijainti päättyvän tien varrella ja puiston kupeessa on rauhallinen. Osa asunnoista avautuu puiston suuntaan, osa viihtyisälle sisäpihalle päin, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula tiedotteessa.

Asunto Oy Tampereen Rosmariiniin tulee asuntoja 26,5-neliöisistä yksiöistä 102-neliöiseen perheasuntoon.

Piha-alueelle on suunniteltu leikkipaikka, kuntoiluvälineitä ja viljelylaatikoita. Taloyhtiöön tulee myös pyöränhuoltomahdollisuus. Autopaikat sijotietaan erilliseen pysäköintirakenukseen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut