Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon MM-kotikisojen lippuarvonta on edennyt vilkkaasti – "Jos Tampereella haluaa MM-jääkiekkoa nähdä, on syytä osallistua"

Tampereella keväällä 2022 pelattavien jääkiekon MM-kisojen otteluiden lipunosto-oikeuksien arvontaan osallistuminen on käynnistynyt vilkkaasti. Lippujen osto-oikeuksien arvontaan on voinut osallistua 2. syyskuuta lähtien ja jo nyt näyttää varmalta, että lippuja jää lippuarvonnan jälkeen myyntiin varsin vähän.

– Jokaiseen Suomen otteluun on arvontaosallistumisten kautta haettu jo yli 60 000 lippua, kiinnostavimpiin päiviin jopa yli 100 000 lippua, eli moninkertaisesti yli areenan kapasiteetin, kertoo tiedotteessa MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

Hietanen haluaa viestittää, että jos Tampereelle haluaa katsomaan MM-jääkiekkoa, kannattaa osallistua lippuarvontaan, kun se on vielä auki. Aikaa on 26.9. saakka.

– Myös muut kuin Suomen pelit ovat herättäneet mukavasti kiinnostusta ja voi olla, että niihinkään ei enää ole lippuja tarjolla, kun arvonta on suoritettu ja arvontaan osallistuneet ovat hyödyntäneet etuosto-oikeutensa. Jos siis Tampereella haluaa MM-jääkiekkoa nähdä, on syytä osallistua lippuarvontaan 26.9. mennessä, Hietanen kertoo.

– Lippuarvonta on tasapuolisempi tapa lipunmyyntiin tilanteessa, jossa otteluihin kohdistuu näin ilahduttavan suuri kiinnostus. Arvonnan kautta jokaisella on mahdollisuus ostaa liput, ei vain heillä, jotka olisivat olleet heti lipunmyynnin alkaessa nopeimpia, Hietanen kuvaa.

Vuoden 2022 jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29.5. Tampereella ja Helsingissä. Helsingin otteluiden liput ovat jo myynnissä, Tampereen otteluissa on käynnissä lippujen osto-oikeuksien arvonta. Tampereen otteluiden lippuarvontaan voi osallistua 26.9. asti.