Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Laavu, kaksi liiteriä ja wc tuhoutuivat tulipalossa luonnonsuojelualueella Ylöjärvellä – poliisi epäilee tuhopolttoa

Ylöjärvellä Pikku-Ahveniston luonnonssuojelualueella oleva laavu, kaksi liiteriä ja wc-rakennus tuhoutuivat täysin tulipalossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Poliisi pitää todennäköisenä, että toisistaan erillään olevat rakennukset on sytytetty tahallaan palamaan. Tulipaloissa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Viimeisimmän poliisin tiedossa olevan laavulla olleen retkeilijän tiedetään poistuneen 16. syyskuuta puoli yhden aikaan yöllä. Tämä retkeilijä on tavoitettu eikä häntä epäillä rikoksesta.

Poliisi tutkii asiaa vahingotekona. Vahingonteosta voidaan tekijä tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään vuodeksi.

Poliisi pyytää vihjeitä Nokian poliisiasemalla puhelinnumerossa 0295 445 888 tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Pikku-Ahveniston laavun omistaa Ylöjärven kaupunki. Se on erittäin suosittu retkeilykohde ja kaupungin mukaan sinne oli tehty useita tapahtumavarauksia. Kaupunki joutuu perumaan kaikki varaukset. Laavualueen jatkoa pohditaan kaupungin mukaan myöhemmin.