Tammerkoski kuivataan huolto- ja korjaustöitä varten – samalla poistetaan väliaikainen silta

Tammerkoskessa tehdään ensi viikolla vedenalaisia huolto- ja korjaustöitä. Töitä tehdään niin Sähkölaitoksen, Tampereen kaupungin kuin alakoskenkin osuuksilla. Kosken tyhjennys aloitetaan maanantain vastaisena yönä, jotta koski on kuiva viimeistään maanantaina 20. syyskuuta kello 6. Koskea aletaan täyttää uudelleen keskiviikkona 22. syyskuuta kello 12 jälkeen.

Tampereen Sähkölaitos tekee omia kunnostustöitään sekä Finlaysonin voimalaitoksella että Keskiputouksen vesivoimalaitoksella. Finlaysonilla korjataan turbiinikammioita kanavan puolelta ja Keskiputouksella uusitaan betonilaatta, joka on voimalaitoskanavan alla vesivoimalaitoksen eteläpuolella. Työtä varten rajataan Koskipuistosta myös väliaikainen työmaa-alue.

Töiden ajan koski on kuivana Palatsinraitin sillan ja Ratinan suvannon väliseltä alueelta.

– Vaikka kuiva koski houkuttelee, se ei ole turvallinen paikka oleskella ja työmaa-alueille on pääsy kielletty, Tampereen Sähkölaitos muistuttaa.

Töitä tehdään vuorokauden ympäri ainakin alkuvaiheessa.

Kaupunki poistaa samalla Tammerkoskesta muun muassa väliaikaisen sillan ja korjaa rantamuureja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut