Mustavuoressa järjestetään kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu

Hiiltomiehet ja Epilän Esa järjestävät sunnuntaina Mustavuoren laskettelukeskuksessa sprintti- ja keskimatkan kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut. Kilpailut ovat samalla kauden 2021 Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin viimeiset osakilpailut.

Kilpailumaastona on Tesoma-Tohloppi-Mustavuoren alue. Maastossa vuorottelevat urbaanit kadut ja korttelit, erittäin nopeat ulkoilureitit sekä paikoin tekniset ja hitaat pienemmät polut. Lisäksi maaston erikoisuuksina ovat neulaspolkuja sisältävä suoalue sekä Mustavuoren laskettelukeskuksen alue bike-parkeineen.

Matkoina ovat sprintti ja keskimatka. Matkat ovat ohjeaikojen mukaiset, pidemmillä radoilla lähempänä ohjeaikojen alarajaa. Kilpailutapahtumat alkavat sunnuntaina kello 10.

Ensimmäinen kilpailijan lähtö on sprintissä kello 10 ja keskimatkalla kello 13. Lähtöön on matkaa sprintissä 2,6 kilometriä ja keskimatkalla 4,4 kilometriä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut