Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mustavuoressa järjestetään kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu

Hiiltomiehet ja Epilän Esa järjestävät sunnuntaina Mustavuoren laskettelukeskuksessa sprintti- ja keskimatkan kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut. Kilpailut ovat samalla kauden 2021 Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin viimeiset osakilpailut.

Kilpailumaastona on Tesoma-Tohloppi-Mustavuoren alue. Maastossa vuorottelevat urbaanit kadut ja korttelit, erittäin nopeat ulkoilureitit sekä paikoin tekniset ja hitaat pienemmät polut. Lisäksi maaston erikoisuuksina ovat neulaspolkuja sisältävä suoalue sekä Mustavuoren laskettelukeskuksen alue bike-parkeineen.

Matkoina ovat sprintti ja keskimatka. Matkat ovat ohjeaikojen mukaiset, pidemmillä radoilla lähempänä ohjeaikojen alarajaa. Kilpailutapahtumat alkavat sunnuntaina kello 10.

Ensimmäinen kilpailijan lähtö on sprintissä kello 10 ja keskimatkalla kello 13. Lähtöön on matkaa sprintissä 2,6 kilometriä ja keskimatkalla 4,4 kilometriä.