Hakametsän historian toiseksi viimeinen Ilveksen ja Tapparan välinen kiekkomatsi pelataan torstaina – sinne vie myös ratikka

Liigan jääkiekko-ottelut alkavat Hakametsässä torstaina 16. syyskuuta. Silloin pelataan kauden ensimmäinen ja Hakametsän jäähallin historian toiseksi viimeinen paikallisottelu Ilveksen ja Tapparan välillä.

Ottelu alkaa Hakametsässä kello 18.30.

Jäähallille on hyvät yhteydet Hakametsän ratikka- ja bussipysäkeiltä, jotka sijaitsevat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Rieväkadulla.

Ratikka- ja bussilinjat ovat seuraavat:

– Hakametsä A 0821 › Ratikka 3 Kalevan kautta keskustaan

– Hakametsä B 0822 › Ratikka 3 Hervantaan

– Hakametsä 4509 › Bussi 7 Kalevanharjun kautta keskustaan

– Hakametsä 4512 › Bussi 7 Linnainmaalle

Jäähallin pihalta pelin jälkeen lähteneitä Kiakkokyytejä (linja 99Y) ei enää ajeta.

Yksittäiselle matkalle voit ostaa kertalipun, jolla saat matkustaa useita matkoja puolentoista tunnin ajan valitsemillasi vyöhykkeillä. Tampereella matkustamiseen riittävät yleensä vyöhykkeet AB. Vyöhyke C vaihtuu vasta Sorilassa sekä naapurikunnissa.

Lähimaksulla lipun voi maksaa kätevästi ratikkaan tai bussiin noustessasi: paina lippulaitteen lähimaksupainiketta, tarkista vyöhykkeet ja käytä maksuvälineesi laitteen vasemman reunan lukijassa.

Nysse Mobiili -sovelluksessa lippu maksetaan pankkikortilla, luottokortilla tai mobiilimaksulla. Näytä lippusi Qr-koodi ratikan tai bussin lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan.

Matkakortilla lippu maksetaan kortille ladatulla arvolla. Käytä matkakorttisi lippulaitteen näytön alla olevassa lukijassa. Matkakortin myynti- ja latauspisteet ›

Maksutta saavat matkustaa mukanasi olevat 0-6 -vuotiaat lapset, lasta vaunuissa tai rattaissa kuljettava matkustaja sekä pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät matkustajat.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut