Ilveksen ja Tapparan kapteenit Eemeli Suomi ja Otto Rauhala odottavat jo kuumeisesti kiekkokauden ensimmäistä paikallisottelua – "Kyllä sitä miettii jo"

Tapparan ja Ilveksen kapteeneilla Otto Rauhalalla ja Eemeli Suomella on alkavan liigakauden osalta selkeä tavoite: voittaa niin paljon otteluita kuin vain mahdollista. Torstaina on edessä ensimmäinen paikallisottelu, jonka alla ei turhia naureskella. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

On harvinaista herkkua saada samaan aikaan ja samaan paikkaan niin Ilveksen kuin Tapparankin liigajoukkueiden kapteenit. Toinen heistä on tehtävälle tuttu: Ilveksen Eemeli Suomi ei ole ensimmäistä kertaa joukkueessaan tässä tehtävässä. Otto Rauhala taas alkaa ensimmäisen kautensa Tapparan kapteenina.

Sen verran samanikäisistä miehistä voi havaita, että Eemeli Suomi oli jo haastattelupäivänä maanantaina asiaan huomattavan latautunut, Otto Rauhalakin suhtautui torstaina odottavaan paikallisotteluun huomattavalla vakavuudella.

– Torstainahan se matsi on, mutta kyllä sitä tässä miettii jo, kuvailee Eemeli Suomi.

Keskinäisessä haastattelutilanteessa herroista oli havaittavissa lievä asetelman hakeminen, mutta tilanne muuttui rennommaksi jutusteluksi haastattelun loputtua. Hakametsän jää herätti kiekkomiehissä ajatuksia. Jäätyöt olivat vielä niin sanotusti vaiheessa.

– Ei tässä taideta torstaina paljon lättysyöttöä heitellä, Rauhala pohdiskeli.

Kiekkokapteenien haastattelu on luettavissa keskiviikon printti-Tamperelaisesta. Ensimmäinen paikallisottelu pelataan torstaina kello 18.30 alkaen Hakametsän jäähallissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut