Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko sinulla tehosterokotusaika Ratinaan 11. lokakuuta tai sen jälkeen? – Rokotusaikaasi aikaistetaan

Tampereella Ratinan rokotusyksikkö sulkeutuu 10. lokakuuta. Sen vuoksi aikaistetaan kaikki Ratinaan varatut tehosterokotusajat, jotka ovat 11. lokakuuta tai sitä myöhemmin. Aikaistuksella halutaan myös nopeuttaa rokotuksia, jotta yhteiskuntaa päästään avaamaan.

Asiasta tiedottaa Tampereen kaupunki.

Muutos koskee Ratinassa tai Messukeskuksessa 19. heinäkuuta–25. elokuuta ensimmäisessä rokotuksessa käyneitä, jotka eivät ole aikaistaneet tehosterokotusta.

Aikaistus tehdään porrastetusti seuravaan tapaan:

1. Jos olet saanut ensimmäisen rokotteesi Ratinassa tai Messukeskuksessa 19.–23. heinäkuuta, uusi tehosterokotusaikasi on 20. syyskuuta alkavalla viikolla Ratinan rokotusyksikössä.

2. Jos olet saanut ensimmäisen rokotteesi Ratinassa tai Messukeskuksessa 26. heinäkuuta–13. elokuuta, uusi tehosterokotusaikasi on 27. syyskuuta alkavalla viikolla Ratinan rokotusyksikössä.

3. Jos olet saanut ensimmäisen rokotteesi Ratinassa 16.–25. elokuuta, uusi tehosterokotusaikasi on 4. lokakuuta alkavalla viikolla Ratinan rokotusyksikössä.

Tehosterokotuksen viikonpäivä ja kellonaika säilyvät ennallaan.

Jos esimerkiksi kävit ensimmäisessä rokotuksessa 20. heinäkuuta ja sait silloin ajan tehosterokotukseen 12 viikon päähän tiistaille 12. lokakuuta kello 10, uusi tehosterokotusaikasi on 20. syyskuuta alkavan viikon tiistaina eli tiistaina 21. syyskuuta kello 10. Katso tarkempi aikataulu ja lisätiedot osoitteesta tampere.fi/koronarokotukset .

Jos aikaistettu tehosterokotusaika ei sovi sinulle, voit varata uuden ajan Ratinaan tai terveysasemalle osoitteesta tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22). Voit myös tulla tehosterokotukseen Ratinaan ilman ajanvarausta ma–pe kello 8–18, kun ensimmäisestä rokotteestasi on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Maanantaista 11. lokakuuta alkaen rokotuksia annetaan vain terveysasemilla.

Tehosterokotusajan aikaistamisesta lähetetään tekstiviesti niille asiakkaille, jotka ovat ilmoittaneet puhelinnumeronsa ja antaneet luvan tekstiviestien lähettämiseen. Jos saat tekstiviestin ja olet jo käynyt tai itse varannut ajan aikaistettuun tehosterokotukseen, eivät nämä muutokset koske sinua, vaan voit mennä rokotukseen varaamanasi aikana.

Ratinassa rokotetaan 10. lokakuuta saakka, sen jälkeen rokotukset jatkuvat terveysasemilla

Ratinan rokotusyksikössä rokotetaan vielä neljän viikon ajan. Sinä aikana tavoitteena on pistää yli 40000 rokotetta. Rokotuksia annetaan ajanvarauksella arkisin kello 8–20 ja ilman ajanvarausta arkisin kello 8–18.

Lokakuussa Ratinassa otetaan loppukiri: lokakuun kahden ensimmäisen viikon ajan rokotuksia annetaan joka päivä, myös lauantaina ja sunnuntaina 2.–3. lokakuuta ja 9.–10. lokakuuta. Keväästä saakka toiminut Ratinan rokotusyksikkö sulkeutuu 10. lokakuuta. Koronarokotukset kuitenkin jatkuvat senkin jälkeen kaupungin terveysasemilla.