Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Pyrinnön koripallojoukkue vahvistuu pitkällä yhdysvaltalaisella – "Yllättää myös monipuolisella pallollisella osaamisellaan"

Tampereen Pyrintö on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Devante Fosterin kanssa. 23-vuotias, yli kaksimetrinen laituri aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Georgiassa.

– Etsimme joukkueeseemme urheilullisuutta ja ulottuvuutta, ja näitä ominaisuuksia Devante meille myös tuo. Hän on nuori pelaaja, jonka matka koripalloammattilaisena on vasta alkutaipaleella. Pelaajat haluavat tulla Tampereelle kehittymään luotettavissa olosuhteissa, ja tästä syystä myös Devante Pyrinnön valitsi, päävalmentaja Miikka Sopanen kertoo seuran tiedotteessa.

Foster teki keväällä 2021 sopimuksen Venäjän Superliigassa pelaavan BK Burevestnikin kanssa, mutta joukkue joutui luopumaan sarjapaikastaan elokuussa talousvaikeuksien vuoksi.

– Hän tuo pituutensa ja urheilullisuutensa voimaa korinalus- ja levypallopeliimme, mutta uskon Devanten yllättävän vastustajia myös monipuolisella pallollisella osaamisellaan, Sopanen kuvailee.