Teekkarikaste täyttää Koskipuiston huomenna – kolmosen ratikassa odotettavissa ruuhkaa pitkin päivää

Tampereen yliopistossa tekniikan alan opinnot lukuvuonna 2020-2021 aloittaneille opiskelijoille tarkoitettu Teekkarikaste järjestetään Koskipuistossa huomenna lauantaina kello 12-18.

Kastealue eli Koskenrannan itäinen puoli aidataan. Alueen sisälle pääsevät vain kasteeseen osallistuvat henkilöt sekä tapahtuman järjestyksenvalvojat ja muu henkilökunta.

Paikalle saapuva yleisö ohjataan pois alueelta.

– Mikäli kuitenkin haluatte seurata oman kiltanne, ystävänne tai sukulaisenne kastetta, toivomme, että seuraatte kastetta Koskipuiston länsipuolelta ja poistutte tämän jälkeen Koskipuiston alueelta. Myös yleisössä ollessa turvavälien muistaminen on tärkeää ja kasvomaskin käyttö suositellaan, tapahtuman järjestäjä Tampereen Teekkarit ry ohjeistaa.

Kastetta voi seurata osoitteessa teekkarikaste.fi

Teekkarikaste teettää ruhkaa ratikan linjalle 3, sillä 30–50 hengen teekkariryhmät matkustavat tapahtumaan Hervannasta kello 11–16.30 lähtevillä ratikkavuoroilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut