Suvi Teräsniskan konserttisalikiertue siirtyy vuodella eteenpäin – "Tilanne rajoitusten kanssa on vielä liian epävarma"

Suvi Teräsniskan konserttisalikiertue siirtyy vuodella eteenpäin. Teräsniskaa kiertueella säestää Yö-yhtye. Alunperin kokoonpanon piti esiintyä Tampere-talossa lokakuussa 2021, uusi päivämäärä on sunnuntaina 18. syyskuuta 2022. Marek Sabogal
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Laulaja Suvi Teräsniskan syksylle 2021 kaavailtu konserttisalikiertue siirtyy syksyyn 2022. Teräsniskaa kiertueella säestää Yö-yhtye. Laulaja kertoo päätöksestä perjantaina sosiaalisessa mediassa.

– Yksinkertaisesti tämänhetkinen tilanne rajoitusten kanssa on vielä liian epävarma. Olisin toivonut päättäjiltä nopeampaa reagointia esim. mahdollisen koronapassin suhteen jo viime keväänä mutta toki ymmärrän myös että tilanne muuttuu koko ajan ja varmasti monet terveydenhuollon ammattilaisetkin ajattelivat vielä alkukesästä että tänä syksynä pääsisimme palaamaan johonkin ”normaaliin”, Teräsniska kirjoittaa.

– Nyt se ei kuitenkaan valitettavasti näytä vielä siltä. Tällaiset isot kiertueet vaativat ennakointia. Niihin tehdään älytön ennakkoduuni ja tuotantoa valmistellaan jo hyvissä ajoin. Olemme joutuneet pitämään kaikkea tätä nyt jäissä. Olemme elätelleet toivoa ja laskeneet kuinka pitkään me voidaan vielä odottaa uusia päätöksiä. Nyt vaan tuli se viimeinen seinä vastaan ja mun oli pakko puhaltaa peli poikki, hän jatkaa.

Kiertue on kerännyt etukäteen runsaasti kiinnostusta. Teräsniska teki Yö-yhtyeen säestämänä useampia festivaalikeikkoja kesän aikana.

– Osa konserteista on loppuunmyyty tai lähes loppuunmyyty ja meillä ei tällä hetkellä ole mitään varmuutta siitä että tänä syksynä saisi vielä täysille saleille esiintyä.

Uudet päivämäärät ovat syksyllä 2022 ja ostetut liput käyvät edelleen sellaisenaan uusille konserttipäiville. Tampere-talossa kokoonpano nähdään 18. syyskuuta vuonna 2022 ja konsertti alkaa kello 19.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut