Näin poliisi kertoi havainnoistaan kolaripaikalta elokuussa 2020, kun henkilöauto oli ajanut vauhdilla ulos tieltä – IS: "Muistaakseni sanoin radioon, että täällä on kolme vainajaa..."

Nokialaista poliisia kuultiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa, kun elokuussa 2020 sattuneen kuolonkolarin käsittely jatkui. Onnettomuuteen liittyen on vastaajana 18-vuotias mies, jolle vaaditaan yhdeksän vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta kolmesta taposta. Onnettomuudessa kuoli kolme nuorta.

Elokuisena kesäiltana neljä nuorta miettivät, pitäisikö jäädä yöksi Yyteriin: kolmen tunnin kuluttua kolme heistä oli kuollut – Syyttäjä vaatii nuorelle miehelle yhdeksän vuoden vankeustuomiota

Poliisi on selvittänyt Nokian kuolonkolariin liittyneen ajoreitin Snapchat-aineiston perusteella – "Viesteissä viitteitä tahallisuudesta"

Kolme nuorta kuoli Nokialla elokuussa 2020, kun henkilöauto ajautui kovaa vauhtia päin puuta – Auton epäilty kuljettaja vastaa nyt syytteeseen kolmesta taposta

Kolme nuorta kuoli ulosajossa Nokialla

Poliisin mukaan ensitieto kertoi paljon kevyemmästä liikennetapahtumasta, ulosajosta. Paikalle päästyään poliisi havaitsi, että tilanne oli erittäin vakava. Poliisi oli paikalla muutaman minuutin onnettomuuden jälkeen, silloin paikalle oli pysähtynyt kolme autoa.

– Yksi kaveri oli pientareella istumassa. Lähdin katsomaan, mitä on tapahtunut. Lähdin etsimään, näkyiskö jostain muitakin osallisia, kun auto oli katkennut. Lähdin etsimään uhreja maastosta. Uhreja löytyi, yksi mies oli etupenkillä kuolleena. Auto oli keula Porin suuntaan, se oli mennyt poikki kuljettajien penkkien takaa, poliisi kertoi Ilta-Sanomien mukaan oikeudessa.

Poliisi kertoo muistavansa eloon jääneen nuoren miehen käytöksen paikan päällä.

– Muistaakseni sanoin radioon, että täällä on kolme vainajaa. Siinä vaiheessa muistan, kun tämä kaveri huusi että ei ole kuolleita. Sitten hän kyseli missä hänen puhelimensa on. Hän sanoi, ettei mene ambulanssiin ennen kuin saa puhelimensa, poliisi muisteli.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut