Jos ensimmäinen koronarokotus on vielä saamatta, sen saa Ratinasta vaikka samana päivänä – "Korona on tällä hetkellä rokottamattomien tauti"

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jos ensimmäinen koronarokote on vielä ottamatta, sellaiseen saa ajan Ratinan rokotusyksiköstä jopa samalle päivälle. Tämän lisäksi Ratinan walk in -linjalla rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 8–18 välisenä aikana.

Ajan voi varata verkossa tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22).

Korona on tällä hetkellä rokottamattomien tauti.

– Mitä ripeämmin rokotukset etenevät, sitä nopeammin yhteiskuntaa päästään avaamaan. Jos ensimmäinen rokotus on vielä ottamatta, nyt kannattaa tulla Ratinaan rokotukseen, kehottaa ylilääkäri Kati Myllymäki Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Rokotussuoja vaatii kaksi rokotuskertaa. Tampereella toisen rokotuksen eli tehosterokotuksen saa halutessaan jo kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Aikaistettuja tehosterokotuksia pistetään Ratinan rokotusyksikössä ajanvarauksella sekä ilman ajanvarausta. Lisäksi rokotuksia annetaan ajanvarauksella kaupungin terveysasemilla.

Koronarokotuksen saavat halutessaan kaikki yli 12-vuotiaat. Rokotukset ovat maksuttomia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut