"Valitettavasti on sattunut tilanteita, joissa matkustaja on kaatunut..." – VR muistuttaa, että ratikassa on syytä pitää kiinni tangosta tai lenkistä

Tampereen ratikan operatiivinen päällikkö Vesa Rauhala VR:ltä muistuttaa, että liikkuvassa ratikkavaunussa on syytä pitää seistessä kiinni.

– Uudet ja avarat ratikat ovat matkustajille kiinnostavia. Uutta vaunua ihaillessa, tasaisesta kyydistä nauttiessa ei välttämättä tule ajatelleeksi, että vaunu heilahtaa jonkin verran esimerkiksi liikkeelle lähtiessä ja pysähtyessä. Myös äkkipysähdykset ovat mahdollisia.

– Valitettavasti on sattunut tilanteita, joissa matkustaja on kaatunut tällaisessa tilanteessa. Siksi on tärkeää, että jokainen varmistaa oman turvallisuutensa heti vaunuun astuessaan ottamalla kiinni tangosta tai lenkistä. Tämä on tärkeää myös matkalippua leimatessa, Rauhala sanoo tiedotteessa.

Vaunuissa muistutetaan kiinni pitämisen tärkeydestä muun muassa infonäytöillä pyörivien videoiden ja kuulutusten avulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut