Manse PP:n välieräottelu päättyi Tampereella jyväskyläläispelaajan saamaan punaiseen korttiin – Nyt kurinpitopäällikkö kertoo, mitä tilanteessa oikein tapahtui

Susanne Kohonen pelaa tänään, kun Manse PP:n ja Kirittärien välinen välieräsarja ratkeaa Jyväskylän Hippoksella. Agata Anttonen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Naisten Superpesiksen neljäs välieräottelu Manse PP:n ja Jyväskylän Kirittärien välillä päättyi kuumissa tunnelmissa, kun Kirittärien Susanne Kohonen sai punaisen kortin. Kohosen katsottiin loukanneen Mansen lukkarin Senni Sallisen koskemattomuutta.

Nyt Pesäpallon kurinpitopäällikkö Kimmo Suominen on antanut asiassa ratkaisunsa.

– Peli päättyy tuomarin kolmeen pitkään vihellysmerkkiin. Videotallenteelta on havaittavissa, että ottelu on pelisääntöjen tarkoittamalla tavalla joko päättynyt taikka juuri päättymässä, kun rike tapahtuu. Videotallenteelta on kuitenkin vaikea varmuudella päätellä, onko pelituomari ehtinyt viheltämään pelin päättyneeksi kokonaan ennen kuin rike tapahtuu.

Lopputuloksena on se, että Susanne Kohonen pelaa torstai-iltana, kun Manse PP ja Kirittäret kohtaavat toisensa Jyväskylän Hippoksella kello 16.30 alkaen.

– Koska asiassa on jäänyt epäselväksi, onko ottelu päättynyt juuri ennen Kohosen rikettä tai juuri sen jälkeen, tulee asia päättää pelaajan kannalta edullisemmalla ja lievemmällä tavalla. Sen vuoksi en muuta tuomiota ottelurangaistukseksi, kurinpitopäällikkö toteaa päätöksessään.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut