Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hervantalainen laserfirma lähdössä pörssiin, tavoittelee osakeannilla 60 miljoonaa

Tamperelainen laser- ja puolijohdeteknologiafirma Modulight suunnittelee litsutumista pörssiin.

Modulight suunnittelee nyt listautumisantia ja listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Suunnitellussa listautumisannissa yhtiön on tarkoitus kerätä noin 60 miljoonan euron bruttovarat osakeannilla.

Modulightin mukaan listautumisannin ja listautumisen odotetaan kasvattavan sijoittajien, liikekumppaneiden ja asiakkaiden yleistä kiinnostusta yhtiötä kohtaan sekä parantavan Modulightin kykyä houkutella ja sitouttaa avaintyöntekijöitä.

– Kasvumme on ollut vahvaa ja voitollista viime vuosina. Listautuminen on luonnollinen jatkumo tälle kehitykselle lisäten mahdollisuuksia investoida edelleen kasvuun ja uusien laserteknologiaa hyödyntävien hoitomuotojen kehittämiseen. Uskomme, että listautuminen lisää Modulightin tunnettuutta, kasvattaa asiakasmääriä, edistää liikevaihdon kasvua sekä mahdollistaa ennen kaikkea paremman elämän ja yksilöllisen hoidon tarjoamisen sitä tarvitseville, toteaa Modulightin toimitusjohtaja Seppo Orsila tiedotteessa.

Modulight on perustettu vuonna 2000, sen palveluksessa on noin 70 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Tampereella Hervannassa.