Tampereen raitiotien länsiosan työt etenevät – Paasikivenkadun pohjoispuolen uusi jalankulku-ja pyöräväylä käyttöön 17.9.

Raitiotieallianssin raitiotie- ja katurakennustyöt raitiotien osalla 2 jatkuvat lähiviikoilla uusilla työvaiheilla.

Sepänkadulla Sepänkadun sillan ja Satakunnankadun välillä on saatu länsipuolen katurakennustyöt päätökseen. Jalankulkuväylä on siirretty kiinteistöjen viereen ja asfaltoidaan viikoilla 36-37. Kadun itäosalla aloitetaan raitiotieradan pohjatyöt.

Siihen liittyen Sepänkadun itäpuolella Sepänkadun ja Kankurinkadun välinen jalankulku-ja pyöräväylä otetaan työmaaliikenteen käyttöön. Osuus on ollut työmaa-alueena jo aiemmin. Pirkankadun liittymän ja Satakunnankadun välillä jatkuvat vielä johto-ja putkisiirrot sekä elokuussa aloitetut päällysrakennetyöt eli kiintoraidelaattojen valaminen ja kiskojen asennus.

Paasikivenkadulla työt ovat edenneet vaiheeseen, jossa koko Paasikivenkadun pohjoispuolelle rakennettu uusi jalankulku- ja pyöräväylä valmistuu. Osuus Haarlankujalta Haarlankadun liittymään saadaan jalakulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön perjantaina 17.9. Onkiniemenkadun ja Haarlankujan välinen osuus valmistui jo kesäkuussa.

Uusi pyöräväylä on 2,5 metriä leveä. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden osuudet väylästä on eroteltu betonikiviraidalla. Jalankulku ja pyöräily opastetaan uuden väylän kautta, mutta Haarlan kiinteistön pysäköintialueen ja työmaatukikohdan aidan välissä kulkeva työnaikainen jalankulku-ja pyöräväylä jää edelleen käyttöön.

Uusi jalankulku-ja pyöräilyväylä liittyy raitiotien rakentamiseen sekä Paasikivenkadun uusimiseen raitiotien mahdollistavan katusuunnitelman mukaiseksi.

Paasikivenkadulla työalue on siirtynyt kadun keskiosalle, jossa tehdään massanvaihtoja sekä johtojen ja putkien poikituksia kadun alitse.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut