Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rekrytointitapahtuma telttautuu Keskustorille – Mukana olevat työnantajat palkkaavat seuraavan vuoden aikana yli 10 000, yhä suurempi osa paikoista muualla Suomessa

Työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma Rekrytori–Koulutori järjestetään historiansa ensimmäistä kertaa telttatapahtumana Tampereen Keskustorilla Keskustorilla 15. syyskuuta.

Rekrytorilla mukana olevat työnantajat palkkaavat oman arvionsa mukaan yli 10 000 ihmistä seuraavan vuoden aikana. Työnhakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy.

Aiempaa isompi iso työpaikoista on muualla Suomessa. Mukana ovat esimerkiksi Valmet Automotive, Posti, Kuntarekry, HUS Vatsakeskus, Validia ja Liuttu Logistiikka.

Tapahtuman juontaa Satu Tuomisto. Opastuksesta ja maskipisteistä vastaavat Tampereen seudun ammattiopisto Tredun turvallisuusalan ja liiketalouden opiskelijat.

– Kättelyn sijasta suosittelemme reipasta Moro-tervehdystä. Tavoitteena on rento, mutkaton ja turvallinen tapahtuma. Haluamme luoda ilmapiirin, jossa arkakin työnhakija uskaltaa kysyä että mitäs se teidän firma oikein tekee, linjaa Rekrytori–Koulutorin vastaava tuottaja Mikko Honkala tiedotteessa.

Tapahtuman suojelijana jatkaa pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok.). Rekrytori–Koulutori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat.

Edit 8.9. klo 22.30: Muokattu otsikkoa.