Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kangasala tuo maastoon maisemakehyksiä, joiden kanssa voi käydä ottamassa selfieitä

Kangasalle on tulossa kolme maisemakehystä, jotka sijoitetaan Kirkkoharjun näkötornin ympäristöön, Sorolan monttuun ja Mobilian rantaan. Ensimmäinen kehyksistä pystytettiin Kirkkoharjulle keskiviikkona. Kooltaan kehykset ovat noin kaksi metriä suuntaansa.

Kehysten visuaalisesta ilmeestä vastaa julkisten tilojen taiteeseen erikoistunut yritys Public Art Agency Finland. Graafinen suunnittelija Johanna Havimäki luonnosteli kaupungille useita vaihtoehtoisia malleja, joista "Oksalla ylimmällä" valittiin tuotantoon. Oksana on Kangasalan kaupungin nimikkopuu mänty.

Kehysten toteutuksessa on käytetty kaupungin ja Visit Kangasalan ilmeen mukaisia värejä. Kehykset on valmistettu paikallisen metallialan yrityksen Modusteel Oy:n pajalla Kangasalla.

Maisemakehysten suunnittelutyötä on ohjannut ja toteutuksesta vastannut Kangasalan kaupungin Liiku ja Leiki -työryhmä yhdessä rakentamisen palvelualueen kanssa. Hankkeen rahoittajina ovat toimineet Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala.

Maisemakuvakehysten edessä voi kuvata itsensä, perheensä tai vaikka kaveriporukan ja tallentaa samalla taustaksi palan Kangasalaa. Kehyksiin on mahdollista myös istahtaa kuvattavaksi.

Kuvan voi halutessaan jakaa sosiaaliseen mediaan muidenkin ihasteltavaksi. Julkaisussa voi käyttää ainakin seuraavia avainsanoja #kangasala #kangasalankaupunki #visitkangasala #maisemakehykset #oksallaylimmällä.