Rattijuoppo kaahaili Kangasalan yössä ja oli ajaa jalankulkijan yli – poliisi löysi autosta humalaisen kuljettajan, alkoholipakkauksia eikä lainkaan rekisterikilpeä

Poliisi sai viime keskiviikkona hätäkeskuksen kautta ilmoituksen epäilyttävästä ajoneuvosta Kangasalan Suoraman kaupunginosassa. Kello oli tapahtuma-aikaan 1.50 yöllä.

Paikalla poliisi havaitsi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon. Ajoneuvon kuljettajan paikalla istui ajo-oikeudeton kuljettaja, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Sivullinen oli hetkeä aiemmin nähnyt henkilön ajavan ajoneuvoa ja melkein törmänneen jalankulkijaan.

Ajoneuvo oli aiemmin määrätty ajokieltoon määräaikaiskatsastamattomuuden vuoksi ja ajoneuvosta oli poistettu rekisterikilpi. Ajoneuvosta löytyi avattuja ja avaamattomia alkoholipakkauksia.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut