Näin Petri Kontiola kommentoi siirtoaan Tapparan paikallisvastustajan riveihin – MTV: "Totta kai paikallispelit sytyttää..."

Hyökkääjä Petri Kontiola osoitti viime liigakaudella että vauhti riittää edelleen mainiosti liigakaukaloihin. Tässä taistellaan HPK:n paidassa ottelussa SaiPaa vastaan. Anu Kiljunen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ilvekseen alkavaksi liigakaudeksi siirtynyt Petri Kontiola kommentoi täkäläisittäin kohahduttanutta siirtoaan MTV:n haastattelussa. Moni ihmetteli, miksi pitkään Tapparassa pelannut Kontiola yleensä vaihtoi paikalliskilpailijan leiriin.

– On mulla junnuvuodet, ja Tapparasta pääsin maailmalle. Tämä on jääkiekkobisnestä ja näin... Ei ole mitään sen kummempaa tässä.

Kontiola sanoo haastattelussa, ettei pidä asetelmaa erikoisena eikä siinä ole mitään erityisempiä näyttämisen haluja.

– Ei mun tarvitse sinne suuntaan näyttää oikein yhtään mitään. Totta kai paikallispelit sytyttää. Niin ne sytyttivät Tapparan paidassa pelatessa Ilvestä vastaan. Vähän päästiin testailemaan jo harjoitusottelussa, Kontiola kuvailee.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut