Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolme nuorta kuoli Nokialla elokuussa 2020, kun henkilöauto ajautui kovaa vauhtia päin puuta – Auton epäilty kuljettaja vastaa nyt syytteeseen kolmesta taposta

Elokuussa 2020 Nokian Porintiellä menehtyi kolme nuorta liikenneonnettomuudessa. Tapahtuneen tutkinta on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että asiaa käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa syyskuun alussa. 2000-luvun alkupuolella syntynyt mies vastaa syytteeseen kolmesta taposta.

Syytekokonaisuutta käsitellään kolmena päivänä Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tapahtumien käsittely alkaa keskiviikkona kello 9.

Tamperelainen uutisoi asiasta elokuussa 2020.

Elokuussa 2020 uutisoitiin viestistä, jota poliisilla oli syytä epäillä turma-auton kuljettajan kirjoittamaksi ja lähettämäksi. Ennen törmäyshetkeä henkilöauto eteni huomattavaa ylinopeutta ja poliisilla on syytä epäillä, että sen kuljettaja oli huomattavassa päihtymystilassa.

Poliisin mukaan myös muutautossa olleet olivat kuvanneet videoita sosiaaliseen mediaan ajon aikana.

Tapahtunut sai elokuussa 2020 huomiota myös siksi, että autossa menehtyneet kolme opiskelijaa olivat Tredun opiskelijoita Tredun kahdesta toimipisteestä.