Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ensi torstaina aukeavalta Linnainmaan Lidliltä ympäristöhenkinen lupauslista – Oma pönttö liito-oravalle, latauspaikat sähköautoille, aurinkovoimala katolle...

Uusi Linnainmaan Lidl avaa ovensa ensi viikon torstaina. Ovet avataan aamulla kello 8.

myyntipinta-alaa noin 1400 neliömetriä.

– Linnainmaan myymälällä on erinomainen sijainti laajenevalla alueella. Kauppapaikan löytäminen alueelta on ollut pitkä prosessi ja onkin mukavaa päästä vihdoin aloittamaan toiminta kilpailun keskipisteessä Linnainmaalla. Hyvien liikenneyhteyksien varrella palvelemme tasokkaasti niin paikallisia kuin kauempaakin saapuneita asiakkaita. On hienoa olla täällä, iloitsee myyntipäällikkö Mikko Laanniemi tiedotteen mukaan.

Linnainmaan Lidilissä työskentelee 27 kaupan alan ammattilaista, ja myymäläpäällikkönä toimii Anna Westerholm. Myymälä on avoinna arkisin klo 8–21, lauantaisin klo 8–21 sekä sunnuntaisin klo 10–21.

Lidlin vastuullisuusohjelman mukaisesti luonnon monimuotoisuuden huomioiminen on tärkeässä roolissa uusien Lidl-kiinteistöjen rakentamisessa. Linnainmaallakin on tehty suunnitteluvaiheessa ekologinen kartoitus.

– Linnainmaan Lidlin metsäisellä tontilla on pönttö liito-oravalle pesimäpaikaksi ja alueen pieni luontopolku säilyy edelleen virkistystarkoituksessa. Pihapiirin erikoisuutena on tontilta löytynyt muinaismuistokivi, josta Lidl huolehtii muinaismuistolain mukaisesti, kertoo Laanniemi.

Linnainmaan Lidlissä panostetaan oman uusiutuvan energian tuotantoon: myymälän katolle tulee lähes 300 aurinkopaneelin voimala, joka tuottaa vuodessa noin 85 megawattituntia sähköä. Parhaimmillaan kevään ja kesän aikana voimala kattaa noin kolmanneksen myymälän sähkötarpeesta.

– Tavoitteemme Lidlissä on saada oma toimintamme hiilineutraaliksi vuoteen 2022 mennessä. Käytämme kaikissa toimipisteissämme eli myymälöissä, jakelukeskuksissa ja pääkonttorilla ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Oman uusiutuvan energian tuotanto onkin meille yksi askel kohti tavoitettamme, Laanniemi toteaa.

Linnainmaan myymälän parkkipaikalla on kaksi paikkaa varattuna sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen. Latauspisteet ovat ns. pikalatauspisteitä, joissa auton akkuun saa virtaa jo puolen tunnin kauppareissun aikana. Lidlin asiakkaat voivat ladata sähkö- tai hybridiautonsa myymälöiden latauspisteillä maksutta. Latauspisteet ovat käytössä myymälöiden aukioloaikoina ja autoa voi ladata enimmillään tunnin ajan. Latauspisteen sähkö on tuotettu uusiutuvalla energialla.

Linnainmaan Lidlistä löytyy myös Smartmilen pakettiautomaatti asiakkaiden verkko-ostoksia varten.

Linnainmaan Lidl on Suomen 195:s.