Poliisi on selvittänyt Viinikan ratapihalla sattuneen vakavan onnettomuuden taustoja: taustalla mahdollisesti sosiaalisen median haaste – uhri loukkaantui hengenvaarallisesti

Poliisi varoittaa sosiaalisessa mediassa liikkuvien haasteiden vaaroista. On todennäköistä, että Tampereen Viinikassa elokuun lopussa vakavasti loukkaantunut henkilö on päätynyt paikalle some-haasteen seurauksena. Päivi Tuovinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereella, Viinikan ratapihalla tapahtui elokuun 27. päivän aamuyöllä vakava onnettomuus, jossa henkilö loukkaantui hengenvaarallisesti.

Poliisi on saanut tutkinnan aikana viitteitä siitä, että henkilön liikkuminen ratapihalla on mahdollisesti liittynyt sosiaalisessa mediassa olevaan materiaaliin.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan siitä, että sosiaalisessa mediassa olevaan materiaaliin tulee suhtautua harkiten, koska esimerkiksi sosiaalisessa mediassa leviävän haasteen toteuttaminen voi saattaa henkilön vakavaan hengen tai terveyden vaaraan.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut