Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratinassa rokotetaan myös lauantaina

Tampereella Ratinan rokotusyksikössä rokotetaan myös lauantaina. Rokotuksia annetaan ajanvarauksella kello 8–16 välisenä aikana ja ilman ajanvarausta kello 8–14.

Jonottamisen välttämiseksi on suositeltavaa, että aika varataan etukäteen. Ensimmäisen rokotuksen lisäksi myös aikaistettuun tehosterokotukseen voi varata ajan.

Ajan saa varattua verkossa osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22 välisenä aikana).

Arkisin Ratinassa annetaan rokotuksia ajanvarauksella arkisin kello 8–20 välisenä aikana sekä ilman ajanvarausta arkisin kello 8–18 välisenä aikana. Rokotuksen saa ajanvarauksella myös terveysasemalta.

Ratinassa rokotetaan lokakuun puoliväliin saakka, sen jälkeen rokotukset jatkuvat terveysasemilla. Nyt Ratinaan ensimmäiseen rokotukseen tulevat saavat toisen rokotteensa terveysasemalla lokakuussa. Aika toiseen rokotukseen annetaan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä.