Pirkanmaan palkinto tamperelaiselle neule- ja lifestyle-lehti Laineelle

Vuoden 2021 Pirkanmaan palkinto on myönnetty neule- ja lifestyle-lehti Laineelle. Palkinnon myöntää Pirkanmaan liiton maakuntahallitus.

Lehden takana ovat Jonna Hietala ja Sini Kramer. Palkinnon perusteena on heidän luomansa "laadukkaan lehden moderni, yllättävä ja maailmaa uudella tavalla katsova ote". Lehteä on julkaistu vuodesta 2016.

Palkinnon luovuttivat Pirkan päivän iltavastaanotolla Tampere-talossa keskiviikkona maakuntavaltuuston puheenjohtaja Sofia Vikman, maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto ja maakuntajohtaja Esa Halme.

Pirkanmaan palkinto on taiteilija Markku Salon tekemä Valkohäntä-pronssiveistos ja 7 000 euron rahapalkinto maakuntaneuvos Jussi V. Niemen rahastosta.

Palkinto myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteenliittymälle tai yhteisölle Pirkanmaan hyväksi tehdystä merkittävästä työstä, joka on edistänyt maakunnan tunnettuisuutta, identiteettiä tai elinolosuhteiden kehittämistä tai toiminnasta, joka on kohdentunut aivan erityisesti hyödyksi Pirkanmaan maakunnan asukkaille.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut