Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapintiellä raikaa perjantaina Beatles – "Näiden kappaleiden laulaminen on aina paluu murrosiän vuosien viriiliin Mikko Alataloon"

Tampereen Komediateatterin kesäteatterin katetulla ulkoilmanäyttämöllä soi perjantaina Beatles.

The Beatles is my life -konsertissa näyttämölle nousevat Beat Less -orkesteria johtava kapellimestari ja musiikintuottaja Mikko Kangasjärvi sekä Mikko Alatalo, Seppo Tammilehto ja Costello Hautamäki.

– Hyvin soitettua ja kohtuullisesti laulettua Beatlesin tuotantoa pääsee kuulemaan valitettavan harvoin, markkinoi Mikko Alatalo.

Kangasjärvi on elänyt Beatles-maailmassa 1980-luvun lopulta lähtien ja toiminut niin tapahtumatuottajana, teatterikapellimestarina kuin luennoitsijana ja podcast-äänenäkin. Alatalo, Tammilehto ja Hautamäki ovat kaikki tehneet pitkät urat suomalaisessa musiikkielämässä. Myös heidän kaikkien innoittajana on ollut Beatles-yhtye, sen musiikki ja perintö.

– Murrosikäisestä saakka olen Beatlesia laulanut ja näiden kappaleiden laulaminen on aina paluu murrosiän vuosien viriiliin Mikko Alataloon, naurahtaa kansantaiteilija.

Omiksi iki-Beatles-suosikeikseen Alatalo nostaa All my lovingin ja Hey Juden.

Näiden kappaleiden laulaminen on aina paluu murrosiän vuosien viriiliin Mikko Alataloon.

Perjantain konsertissa on luvassa yhtyeen tunnetuimpia hittejä ja myös muutamia vähemmän esitettyjä kappaleita.

– Olen jo kaivanut vanhan huuliharpun esille I should have known betteria varten. Let it be ja Yesterday varmaan lähtevät myös yhteislauluina, ennakoi Alatalo.

The Beatles is my life, Tampereen Komediateatterin katetulla ulkoilmanäyttämöllä perjantaina kello 19