Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen Anni Keisala palkittiin naisten MM-kisojen parhaana maalivahtina – "Kyllähän se on hienoa"

Keskiviikkoaamuyöstä Suomen-aikaa päättyneiden naisten jääkiekon MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittiin Ilvestä edustava Anni Keisala. Keisalan urakka päättyi voitokkaasti pronssiottelussa Sveitsiä vastaan.

Lohjalaissyntyinen maalivahti päätyi lopulta tiukkaan paikkaan sen jälkeen, kun maajoukkueen pitkäaikainen luottomaalivahti Noora Räty päätti jättää koko turnauksen väliin.

Keisala sai mahdollisuutensa ja käytti sen vähintäänkin täysimääräisesti. Erityisesti puolivälieräottelu Tshekkiä vastaan onnistui täydellisesti: Keisalan taakse ei mennyt kiekon kiekkoa.

– Kyllähän se (valinta) tuntuu hienolta. Sai pelata tasaisia ja hyviä otteluita läpi turnauksen. Kun kovia pelejä tulee näin lyhyen ajan sisään, pitää olla myös hyvässä kunnossa että palautuu taas seuraavaan matsiin, Keisala sanoo Jääkiekkoliiton videohaastattelussa.

Noora Rädyn jäätyä pois ykkösmaalivahdin paikasta oli kova kamppailu, eikä ennen turnausta voinut sanoa varmaksi osuuko valinta juuri Keisalaan.

– Tiesin, että siinä oli kova taistelu. Onneksi omat näytöt riittivät siihen, että valmennukselta riitti luotto.

Nälkä kasvaa syödessä. Yhteen pronssiin Keisala ei aio kansainvälistä uraansa jättää.

– Tämä oli hyvä ensimmäinen turnaus ja tästä on hyvä jatkaa. Tulevaisuudessa lähdemme ilman muuta kirkastamaan pronssimitalia.