Kaupunki lähtee tukemaan Tampereen kauppahallin opaskierroksia

Tampereen matkailuoppaat toteuttavat vuoden 2021 aikana kauppahallin juhlavuoden kunniaksi kaikkiaan 21 yleisölle avointa ja ilmaista opaskierrosta. Opastukset alkavat kesällä ja jatkuvat syksyllä.

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta päätti tiistaina myöntää tukea Tampereen matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:lle opastusten toteuttamiseen Tampereen kauppahallissa. Tampereen kaupungin omistama kauppahalli täyttää tänä vuonna 120 vuotta.

Toteutus on suunniteltu yhdessä Tampereen kauppahalliyhdistys ry:n kanssa. Elinvoima- ja osaamislautakunta päätti tukea toimintaa 1 575 euron avustuksella.

Opastukset on arvioitu juhlavuonna toimivaksi tavaksi tehdä tutuksi kauppahallin 120-vuotiasta historiaa ja palveluita matkailijoille ja kaupunkilaisille. Opastuksista jaetaan tietoa kaupunkilaisille ja matkailijoille monipuolisesti eri mediakanavissa.

Juhlavuotta viettävä kauppahalli ja sen yrittäjät toimivat kaupungin omistamassa kiinteistössä vuokralaisena. Tampereen kauppahalli oli valmistuessaan vuonna 1901 toinen kauppahalli Suomessa.

Kauppahalli liittyy myös kaupungin keskustan saavutettavuuden ja vetovoiman strategiseen kehittämiseen osana Viiden tähden keskustan kehitysohjelmaa ja siihen kytkeytyvää läntisen keskustan visiotyötä ja sen käytännön toimia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut