Englantilainen punkbändi teki oman versionsa 43 vuoden ikäisestä Eppu Normaali-klassikosta – HS: "Ihmeellistä, että nuoret kaverit toisessa maassa löytää sen..."

Eppu Normaalin 1970-luvun lopun kulttikappale on päätynyt nyt brittiläisen punkbändin levylle. Toni Tervo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Eppu Normaali-yhtyeen Aknepop-levyltä löytyvä Poliisi pamputtaa taas on kappale, jota on sittemmin versioitu Suomessakin, mutta vielä ei ole tullut vastaan tapausta jossa ulkomainen bändi olisi toteuttanut laulusta oman versionsa.

Nyt on. Asialla on englantilainen Chubby and the Gang, jonka toiselta levyltä löytyy biisistä tehty cover Getting Beat Again. Asiasta kertoo ensimmäisenä Rumba verkkosivuillaan.

Eppu Normaalin rumpali Aku Syrjä kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa olevansa tyytyväinen biisistä tehtyyn versioon.

– Onhan se ihmeellistä, että nuoret kaverit toisessa maassa löytää sen näin monen vuoden jälkeen sen biisin. On tämä yksi kohokohta meidän biiseistä tehdyistä kappaleista, Syrjä kommentoi haastattelussa.

Poliisi pamputtaa taas-kappaleesta on vuosien varrella kuultu monenlaisia suomenkielisiä versioita. Biisin ovat esittäneet Tähdet, tähdet -viihdeohjelmassa Markku Aro ja levyllä 1990-luvun teinipunk-yhtye Juustopäät.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut