Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taco Bell ei ole syyskauden ainoa uutuus – Koskikeskus kertoi uusista avauksistaan

Koskikeskukseen avataan marraskuussa kaupungin ensimmäinen Taco Bell -ravintola, jonka Tamperelainen uutisoi jo viime viikolla.

Syksyn aikana Koskikeskuksen tarjonta kasvaa myös Designkavereiden pop up-kaupalla sekä QiTea- kuplateekahvilalla. Heinäkuussa ovensa ehti jo avaamaan sisutus- ja lifestyle-tuotteisiin keskittynyt Lempi Lifestyle.

Marraskuussa aukeava Taco Bell sijoittuu entisiin McDonald’sin tiloihin ensimmäiseen kerrokseen. Ravintolaan tulee kaikkiaan 102 asiakaspaikkaa. Taco Bell tarjoaa nimensä mukaisesti muun muassa tacoja ja burritoja.

Designkavereiden Keskusaukion reunalle sijoittuva pop up -myymälä aukeaa 10. syyskuuta. Outlet-myymälän valikoimassa on kotimaisten designmerkkien tuotteita, esimerkiksi vaatteita, koruja ja asusteita alennetuin hinnoin. Lisäksi syyskuussa Koskikeskuksen kahvilatarjonta laajenee kuplateetä tarjoavalla QiTea-kahvilalla, joka sijoittuu keskuksen toiseen kerrokseen Indiskan viereen.

– Meille on tärkeää pystyä kehittämään ja uudistamaan Koskikeskuksen tarjontaa jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillamme uusia tuotteita ja palveluita. Olemme iloisia, että ravintolatarjontamme laajenee ja että voimme tarjota asiakkaillemme Tampereella uuden ravintolakonseptin, toteaa Koskikeskuksen keskuspäällikkö Reeta Thure tiedotteessa.

Heinäkuussa Koskikeskuksessa ehti jo ovensa avaamaan Lempi Lifestyle, joka on keskittynyt sisustus- ja lifestyle-tuotteisiin. Ensimmäisessä kerroksessa Keskusaukion laidalla sijaitsevasta myymälästä löytyy muun muassa brändin oman malliston tuotteita, kuten tekstiilejä, keramiikkaa ja kynttilöitä.