Yli 10 000 vietti kaupunkifestivaalia Hakametsän jäähallin parkkipaikalla – Jatkoa luvassa ensi vuonna

Hakametsän parkkipaikalla tämän viikonlopun aikana järjestetyt Tampere Soi Special Night ja Tampere Soi -festivaalit keräsivät yli 10 000 kävijää.

Vasta viime viikolla julkistettu perjantainen Tampere Soi Special Night, jossa esiintyivät Blind Channel ja Shiraz Lane, keräsi yli kolme tuhatta rock-musiikin ystävää Hakametsän parkkipaikalle.

Tampere Soi -festivaali veti lauantaina 8 000 kävijää. Tampere Soi -festivaaleilla esiintyivät Stig, Neon 2, Chisu, Vesala, BEHM, Ida Paul & Kalle Lindroth, Maija Vilkkumaa, Oku Luukkainen ja Kaija Koo.

– On ollut hienoa päästä kotikaupungissa järjestämään kaksi hyvin sujunutta ja hienosti vastaanotettua tapahtumaa. On ollut ilo katsoa sekä yleisön että esiintyjien riemua ja voin kertoa jo tässä kohtaa, että Tampere Soi myös ensi vuonna. Tarkemmasta ajankohdasta kerromme myöhemmin, sanoo tamperelaisen RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala tiedotteessa.

Festivaali saa jatkoa myös ensi vuonna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut