Ikaalisten kylpylä ja Varala yhteistyöhön – "Matka kohti Pohjoismaiden mielenkiintoisinta Kylpylää on taas askelta lähempänä"

Nykisin Ikaalinen Spa & Resortina tunnettu Ikaalisten kylpylä ja tamperelainen Varalan urheiluopisto aloittavat yhteistyö.

Varalan tuottamat hyvinvointi- ja testauspalvelut täydentävät jatkossa Ikaalinen Spa & Resortin tarjontaa.

Kylpylähotellissa on tarjolla jatkossa monipuolisempi palveluvalikoima sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Palveluihin kuuluvat muun muassa hyvinvointikartoitukset, fyysisen kunnon testaukset ja palautteet, hyvinvoinnin teemaluennot sekä Hyvä Olo ja Jooga -viikonloput. Palveluita paketoidaan mukaan kylpylän ohjelma- ja palveluvalikoimaan.

– Matka kohti Pohjoismaiden mielenkiintoisinta Kylpylää on taas askelta lähempänä, Varalan kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Käytössämme on jatkossa Suomen parhaimmat voimat testaukseen, asiantuntijaluentoihin ja erilaisiin teemaviikonloppuihin. Jooga- ja Hyvän Olon viikonloppupaketit tuovat erinomaisen lisän meidän tuote- ja palvelutarjontaamme, kertoo myyntijohtaja Tapio Honkamaa tiedotteessa.

– Visiomme mukaan haluamme luoda tulevaisuutta, jossa jokainen suomalainen voi liikkua ja voida hyvin. Tämä toimialarajan ylittävä yhteistyö on meille yksi tärkeä askel eteenpäin visiomme toteutuksessa, kertoo Varalan urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut