Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällainen on Stockan alakerran uusi ruokakauppa – 5th Avenue, miniravintoloita, jauholeipomo, mykybaari...

Myymälä: K-Supermarket Hämeenkadun valikoima on kauppiaan mukaan monessa tuoteryhmässä K-Citymarket-luokkaa.

K-Supermarket Hämeenkatu, joka avautuu Stockmannin alakertaan huomenna torstaina, on kauppias Jaro Salkoharjun mukaan ”häkellyttävän hieno”.

– Tämä on valikoimaltaan suurinta K-Supermarket-kokoluokkaa. Meillä on monessa tuoteryhmässä tarjontaa yhtä paljon kuin K-Citymarketeissa, Salkoharju määrittelee.

Esimerkiksi olutvalikoimaa hän vertaa Pirkkalan K-Citymarketiin.

– Eikö se ole paras mittari, johon olutvalikoimaa Tampereen seudulla verrataan, mies heittää.

Salkoharju on suunnitellut myymälän pohjan itse Keskon suunnittelijan kanssa. Työhön vaikutti suuresti se, että kaupalla on kaksi sisäänkäyntiä. Se määritteli kassojen sijainnin.

Heti K-Supermarket Hämeenkadun pääsisäänkäynnin, joka on Alkon vieressä, jälkeen on grab and go -alue, josta saa nopeat eväät mukaan.

Meillä on monessa tuoteryhmässä tarjontaa yhtä paljon kuin K-Citymarketeissa.

– Meillä on suuret juoma- ja take away -osastot. Salaattibaarin ja mehupisteiden lisäksi myymälässä valmistetaan ja myydään tuotteita omasta jauholeipomosta, smoothieita, tuorepuuroja, susheja, sushibowleja, aasialaista ruokaa ja ensimmäisenä alueella meillä on mykybaari eli teemme dumplingseja, kauppias Jaro Salkoharju kertoo.

Lämpimien ruokien vieressä on muutamalla pöydällä varustettu tapasbaari, jossa on myös anniskeluoikeudet.

Lähelle tapasbaaria tulee käytävä, joka on ristitty 5th Avenueksi.

Siinä on muun muassa harvemmin paikallisissa ruokakaupoissa nähtyjä tuotteita ja suurien pyhien alla ajankohtaan liittyviä valikoimia muun muassa joulukadun muodossa.

Jaro Salkoharju pyysi potentiaalisilta asiakkailtaan toiveita siitä, mitä uudessa K-Supermarketissa olisi hyvä olla tarjolla, ja saikin vastauksia noin 3000.

Jaro Salkoharju on lähtenyt toteuttamaan pyyntöjä ja tuo toivetuotteet myyntiin.

K-Supermarket Hämeenkatu avaa Stockmannin katutasoon Bistro Koon, joka avautuu syksyn aikana.

Bistron yhteydessä toimii myös viini- ja samppanjabaari.