Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sisätilojen 10 hengen rajoitus vei uskon Supercrossin järjestäjältä – "Emme millään voi uskoa, että kokoontumisrajoitus skaalautuisi alle kahdessa kuukaudessa 10 000 henkilöön"

Tampere Supercross joudutaan perumaan jo toistamiseen ja tapahtuma siirretään vuoteen 2022.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 29.–30. lokakuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Tapahtuma- ja messuorganisaatio on päättänyt, että tapahtuma siirretään ensi vuoden marraskuulle vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

– Kokoontumisrajoitus koskee sisätiloja, joissa on samanaikaisesti yli kymmenen ihmistä. Emme millään voi uskoa, että kokoontumisrajoitus skaalautuisi alle kahdessa kuukaudessa 10 000 henkilöön, joka on tapahtuman kokonaiskävijämäärä. Kokoontuminen 1–2 metrin turvavälein on mahdotonta toteuttaa Tampere Supercross tyyppisessä tiukkaan pakatussa sisätilatapahtumassa, toteaa Tampere Supercross -tapahtuman vastaava tuottaja Jarkko Nieminen tiedotteessa.

Nieminen toteaa myös, että näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille tulisi lisää työtä ja kustannuksia, jos lokakuulle aiottu tapahtuma peruttaisiin myöhemmässä vaiheessa. Suuri kysymysmerkki on myös ulkomaalaisten kuljettajien ja kilpailutiimien mutkaton saapuminen maahan sekä osallistuminen itse kilpailuun.

– Parempi tehdä päätös nyt kuin roikkua löysässä hirressä. Epävarma tilanne on myös jo saanut osan näytteilleasettajista ja sponsitahoista epäröimään tapahtumaan osallistumista, sanoo Nieminen.

Tämän vuoden tapahtumaan ostetut liput käyvät edelleen ensi vuoden tapahtumaan.