Väkivalta ja vainoaminen kouluissa, kaupunkisoutuveneet, paikka Rosa Emilia Clayn mukaan... – Taas tulee liveä valtuustosta

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoustaa taas tänään. Pekka Ruissalo
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Kaupunginvaltuusto kokoontuu kauden toiseen kokoukseen tänään maanantaina.

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä 23.8.2021 kello 17 alkaen Tampere.fi-verkkosivuilta osoitteessa tampere.fi/suoralahetys.

Asialistalla on muun muassa pormestariohjelman hyväksyminen ja useita edellisellä kaudella jätettyjä valtuustoaloitteita. Esillä ovat muun muassa aloitteet koululaisten kohtaaman väkivallan ja vainoamisen laajuuden selvittämisestä, uusista toimista koulukiusaamisen ehkaisemiseksi, kaupunkisoutuveneiden hankkimiseksi ja paikan nimeämisestä Rosa Emilia Clayn mukaan.

Kokouksen kulkua voi seurata ja keskusteluun osallistua myös Twitterissä @tamperelive tunnisteella #trevaltuusto. Suoran lähetyksen yhteydessä on kommenttipalsta, jonne voi lähettää kommentteja verkkolomakkeella tai tekstiviestinä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut