Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Väkivalta ja vainoaminen kouluissa, kaupunkisoutuveneet, paikka Rosa Emilia Clayn mukaan... – Taas tulee liveä valtuustosta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu kauden toiseen kokoukseen tänään maanantaina.

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä 23.8.2021 kello 17 alkaen Tampere.fi-verkkosivuilta osoitteessa tampere.fi/suoralahetys.

Asialistalla on muun muassa pormestariohjelman hyväksyminen ja useita edellisellä kaudella jätettyjä valtuustoaloitteita. Esillä ovat muun muassa aloitteet koululaisten kohtaaman väkivallan ja vainoamisen laajuuden selvittämisestä, uusista toimista koulukiusaamisen ehkaisemiseksi, kaupunkisoutuveneiden hankkimiseksi ja paikan nimeämisestä Rosa Emilia Clayn mukaan.

Kokouksen kulkua voi seurata ja keskusteluun osallistua myös Twitterissä @tamperelive tunnisteella #trevaltuusto. Suoran lähetyksen yhteydessä on kommenttipalsta, jonne voi lähettää kommentteja verkkolomakkeella tai tekstiviestinä.