Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkanmaan Taidesuunnistus on tänäkin vuonna – taiteilijat, muotoilijat ja kädentaitajat avaavat ovet työtiloihinsa

Pirkanmaan Taidesuunnistus -tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna, mutta poikkeuksellisesti elokuun lopussa 28.- 29. päivä.

Normaalisti huhtikuun lopussa järjestettyä tapahtumaa lykättiin koronapandemian takia viime vuoden tavoin neljällä kuukaudella.

Nyt jo seitsemättätoista kertaa järjestettävä Taidesuunnistus-tapahtuma on kasvattanut suosiotaan yleisön keskuudessa.

– Yleisön ja tekijöiden välistä vuorovaikutusta ja suoraa kontaktia on ollut vaikea korvata esimerkiksi verkossa. Tapahtuman tärkeydestä kertoo myös se, miten positiivisesti itse taiteilijat ovat suhtautuneet aikataulumuutoksiin ja millä innolla he ovat avaamassa työhuoneidensa oviaan jälleen kävijöille, Taidesuunnistus ry:n tuottaja Kaisa Iivonen sanoo tiedotteessa.

Tapahtuman aikana yleisöllä on mahdollisuus vierailla pirkanmaalaisten taiteilijoiden, kädentaitajien ja muotoilijoiden työtiloissa sekä ateljeissa, gallerioissa ja näyttelypaikoissa maksutta molempina tapahtumapäivinä kello 11–17. Tarjolla on muun muassa kuvataidetta, grafiikkaa, veistoksia, valokuvataidetta sekä keramiikka-, koru- ja lasitaidetta.

Mukana on tänä vuonna noin 130 taidekohdetta eri puolilla Pirkanmaata. Kaikki tapahtuman kohteet löytyvät osoitteesta www.taidesuunnistus.net/taidekohteet-2021/.