Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelaismies korjasi kahden vuoden ajan kitaravahvistimia ilman vaadittavia lupia – aluesyyttäjä vaatii sakkorangaistusta

Aluesyyttäjä Krista Heliö vaatii tamperelaismiehelle sakkorangaistusta ja 12 663,80 euron suuruisia korvauksia liittyen epäiltyihin rikoksiin, jotka on tehty tammikuun 2017 ja heinäkuun 2019 välisenä aikana. Tästä kirjataan harvinaislaatuinen rikosnimike: sähköturvallisuutta koskevien säännösten rikkominen.

Tuona aikana tamperelaismies on suorittanut sähkötöitä ilman vaativaa oikeutta ja kelpoisuutta. Sähkötöiden tekemiseen vaaditaan sähköturvallisuuslain määrittämä oikeus ja kelpoisuus. Mies ei ole myöskään ilmoittanut asiasta sähköturvallisuusviranomaisille.

Tästäkin huolimatta mies on tehnyt musiikkilaitteiden korjaustöitä omalla toiminimellään. Enimmäkseen mies on korjannut ja huoltanut kitaravahvistimia.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt menetelleensä syytteessä kuvaillulla tavalla. Mainittu 12 663,80 euron korvaus koostuu yhteenlasketuista korvauksista, joita hänelle on huolto- ja korjaustöistä maksettu.