Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elisa Hakanen on Tampereen Pyrinnön uusi toiminnanjohtaja – "Nimitys on ollut haaveeni"

Tampereen Pyrintö on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Elisa Hakasen. Hakanen seuraa tehtävässään seuran pitkäaikaista toiminnanjohtajaa, liikuntaneuvos Jarmo Hakasta.

Hakanen on ollut seuran toiminnassa lähes koko ikänsä, ensin urheilijana, sitten erilaisissa järjestely- ja muissa tehtävissä sekä viimeksi vuodesta 2014 seuran urheilutoimenjohtajana. Hakanen on syntynyt vuonna 1982.

Toimissaan hän on oppinut tuntemaan seuran hyvin laajalti ja ollut viimeisinä vuosina keskeisesti mukana myös seuran kehittämisessä, kuvaillaan Pyrinnön lähettämässä tiedotteessa.

─ Olen iloinen saadessamme Elisan kyvykkyydellä ja sitkeydellä varustetun henkilön luotsaamaan Pyrintöä eteenpäin. Hän on ihanteellinen henkilö toiminnanjohtajaksi, Pyrinnön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Vilonen sanoo seuran tiedotteessa.

─ Olen otettu, äärimmäisen iloinen. Nimitys Pyrinnön toiminnanjohtajaksi on ollut haaveeni. Jarmo on tehnyt seurassa huikean uran ja hänen jättämänsä saappaat ovat suuret. Onneksi Jarmo jatkaa edelleen seuran tehtävissä. Olen kiitollinen, miten olen päässyt kasvamaan tehtävään hänen opetuksessa. Pyrintö on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista yleisseuroista. Työskentely yhteisössä missä työtä tehdään vapaaehtoisten, toimihenkilöiden, huippu-urheilun, laajan junioritoiminnan ja tapahtumajärjestämisen kanssa on suuri intohimoni, toteaa Elisa Hakanen tiedotteessa.

Tampereen Pyrinnön tiedotteen voit lukea tästä.