Nokian kaupunki järjestää nyrkkeilijä Mira Potkoselle kansanjuhlan – ensi keskiviikkona järjestettävään tilaisuuteen voi osallistua etänä tai paikan päällä

Nokian kaupunki järjestää Mira Potkoselle juhlat. Heikki Löfman
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Nokian kaupunki järjestää olympiamitalisti Mira Potkoselle juhlat. Juhla pidetään ensi viikon keskiviikkona kello 17.30 alkaen.

Tilaisuutta voi seurata paikan päällä tai striimin välityksellä paikallismedioiden kautta. Koronatilanteesta johtuen yleisöä voidaan ottaa rajoitetusti paikan päälle.

Mitalijuhlat nyrkkeilijä Mira Potkosen olympiapronssin kunniaksi alkavat Tapio Rautavaaran kentällä Keskusurheilukentän alueella (Hinttalankatu 6) ke 25.8. Juhlat käynnistyvät kahvituksella kello 17.30 alkaen, ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18.15.

Koronatilanteesta johtuen kaupunki kehottaa yleisöä saapumaan paikalle porrastetusti. Ohjelma pidetään kestoltaan tiiviinä, noin tunnin mittaisena. Keskusurheilukentän alueella on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, joten kentälle on suositeltavaa saapua kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtuma on liikkumisesteetön.

Mitalijuhlassa Mira Potkonen pääsee kertomaan urheilijan urastaan juhlahaastattelussa. Haastatteluun voi ehdottaa sähköisen lomakkeen kautta etukäteen kysymyksiä Miralle esitettäviksi. Lomake on auki ensi tiistaihin kello 14 asti, ja osa etukäteen lähetetyistä kysymyksistä otetaan mukaan haastatteluun.

Luvassa on myös onnitteluja ja musiikkiohjelmaa. Lisäksi juhlassa kuullaan, miten kaupunki palkitsee Potkosen.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut