Tampereen maauimalassa on kesän aikana sattunut useampia ulostevahinkoja – AL: "Siinä ei ole sinänsä mitään poikkeuksellista..."

Liikuntapäällikkö Mikko Heinonen sanoo Aamulehden haastattelussa ruuhkaisen heinäkuun vaikuttaneen osaltaan paikan päällä sattuneisiin ulostevahinkoihin. Arkistokuva vuodelta 2018. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen maauimalassa on kuluneen kesän aikana jouduttu useaan otteeseen reagoimaan niin sanottuihin ulostevahinkoihin. Aamulehden tietojen mukaan uimalan lasten allas on jouduttu sulkemaan tällaisen syyn vuoksi ainakin viisi kertaa kesän aikana, ja myös aikuisten allas on ollut vähintään kertaalleen suljettuna samasta syystä.

Tampereen kaupungin liikuntapäällikkö Mikko Heinonen myöntää asian lehden haastattelussa.

– Siinä ei ole sinänsä mitään poikkeuksellista, tällaista tapahtuu ihan kaikissa uimahalleissa ja -altaissa. Määrällisesti tapaukset eivät ole mitenkään poikkeavia verrattuna siihen, että yleensä tätä tapahtuu suunnilleen noin kerran kuussa per uimahalli, Heinonen sanoo lehdelle.

Liikuntapäällikön mukaan asiaan vaikutti ruuhkainen heinäkuu. Silloin maauimalassa kävi päivätasolla yli 2 500 ihmistä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut