Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves yrittää lähteä kääntämään kurssiaan Toni Kallion johdolla – mukaan tuli Liberian maajoukkuehyökkääjä

Valmentajaa viikolla vaihtanut Ilves yrittää lauantaina palata takaisin voittokantaan Toni Kallion johdolla. Aiempi päävalmentaja Jarkko Wiss sai potkut viikolla, ja apuvalmentajana työskennellyt Kallio tuli tilalle. Kallion apuvalmentajana aloittaa tamperelaisista jalkapallopiireistä hyvin tuttu Joni Lehtonen.

Keskiviikkona Tampereen Kaupissa harjoitteli myös uusi pelaaja. Hän on hyökkääjä Sylvanus Nimely Liberiasta. Vuonna 1998 syntynyt Nimely on lähtökohtaisesti potentiaalinen hyökkääjä: miehellä on pelattuna 11 maaottelua ja seurajoukkuetasolla hän on edustanut aiemmin muun muassa Moskovan Spartakia. Nimely on edustanut maataan muun muassa MM-karsinnoissa. Nimely palkittiin kaudella 2017–2018 Venäjän ensimmäisen divisioonan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi pelatessaan Spartakin kakkosjoukkueessa.

Ilveksellä on pulaa hyökkääjistä, sillä Eetu Mömmö vaihtaa maisemaa ulkomaille ja Eetu Vertainen odottaa peliluvan vahvistumista Skotlannissa – kumpikaan ei siis loppukauden aikana ole enää käytettävissä. Hyökkääjien viimeistely on ollut kauden mittaan tehotonta: tällä hetkellä joukkueen maalipörssiä johtaa keskuspuolustaja Tatu Miettunen, joka on tehnyt maalinsa pitkälti päällän erikoistilanteiden yhteydessä.

Lauantaina joukkue lähtee Turkuun, jossa vastaan asettuu viime kausien paha vastustaja Inter.