G Livelab Tampere aloittaa koronapassikokeilun

Musiikkiklubi G Livelab Tampere aloittaa 18. elokuuta alkaen koronapassikokeilun syyskauden konserteissaan.

Koronapassia kysytään lipuntarkastuksen yhteydessä, ja sen esittäminen on vapaaehtoista. Koronapassikokeilu toteutetaan yhteistyössä musiikkiklubin omistavan Muusikkojen liiton kanssa.

Kokeilulla halutaan mahdollistaa kulttuuritapahtumien laajempi avaaminen ja antaa tukea koronapandemian runtelemalle kulttuurialalle.

G Livelab teettää koronapassikokeilun aikana asiakaskyselyn, jossa kerätään palautetta koronapassin vaikutuksista asiakkaiden turvallisuuden tunteeseen ja haluun käydä konserteissa.

Koronapassin voi näyttää G Livelabin lipuntarkastuksen yhteydessä tulosteena, valokuvana tai esimerkiksi käyttämällä Ranskan valtion kehittämää TousAntiCovid-sovellusta tai Marvinsextro-sovellusta. Myös muut valtiolliset sovellukset (mm. Viro, Hollanti, Tanska) hyväksytään.

– Olemme tuottaneet pandemian aikana yli 200 konserttia. Näistä ei ole tietojemme mukaan tullut yhtäkään koronatartuntaa, altistustilanteita on ollut yksi. Ammattimaisesti järjestettyihin konsertteihin on poikkeusaikanakin turvallista osallistua, kun noudattaa annettuja ohjeita. Koronapassikokeilulla haluamme parantaa asiakkaidemme turvallisuuden tunnetta sekä luoda uusia käytäntöjä, joilla kulttuurialaa voidaan nykyistä laajemmin avata, kommentoi G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut